pazdy1468625863 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Zdravím chtěl bych se zeptat. Mám nový xbox 360 slim zatím není flashlý. Když se chci připojit na xbox live chce to abych si stáhnul aktualizaci dashboardu. Nepokazím tím něco? Jde mě o to aby pak ten xbox šel flashnout, až výjde flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Nic tím nepokazíš - bez toho by jsi se na live nedostal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pazdy1468625863 Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 A půjde to pak flashnout? A když si budu chtít zahrát demo Crysis 2 musím za to něco zaplatit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 A půjde to pak flashnout? A když si budu chtít zahrát demo Crysis 2 musím za to něco zaplatit? Na flashnutí update DB nemá vliv . Za hraní demíček se nic neplatí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pazdy1468625863
Zdravím chtěl bych se zeptat. Mám nový xbox 360 slim zatím není flashlý. Když se chci připojit na xbox live chce to abych si stáhnul aktualizaci dashboardu. Nepokazím tím něco? Jde mě o to aby pak ten xbox šel flashnout, až výjde flash
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.