rada Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 hrál jsem hru pak ji vypnu a chtěl jsem jít na net ale nejde mi zapnout web browser.a když vypnu psp tak asi půl minuty bliká to světýlko power zeleně.nevíte čím to je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 hrál jsem hru pak ji vypnu a chtěl jsem jít na net ale nejde mi zapnout web browser.a když vypnu psp tak asi půl minuty bliká to světýlko power zeleně.nevíte čím to je?? to bude nějaká chyba v FW...na flash0 .... ale jaka tak to newim:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 skus treba znova nahrat CFW treba to opravi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 jo tohle delalo i Skivakovi kdyz byl u nas, pomohlo smazani cxmb, resp. naformatovani cele MS, pak jeste radeji reinstall 3.40OE-A :) to(+[__]+): neprehanis to s tou velikosti toho sigu ?! :D :D myslim ze nikdo nemusi videt nejakou peknou karu a do toho v malovani vmastene pismo s hnusnym fontem (pokud to nebylo v malovani - tim hur) Jinak nic proti, je to tvuj problem ;) jen je to takove nic nerikajici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 naformatoval jsem a nic bohuzel prosim poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 naformatoval jsem a nic bohuzel prosim poraďteno a co ten reinstal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 už to jde dal jsem recovery na 3.10 a nic tak jsem to dal na 3.40 a hurá už to funguje zkusím to znovu dát na svůj 3.51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 bohužel už zase nejde.nevíte čím to může být že to nejde??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 zkus to hodit na 3.52 m33-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 teda jestli nemas official Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 no oficial nemam ale když tam dám 3.52 m33 tak mi to dělá stejnou věc jako tady http://console-forum.net/showthread.php?t=11449 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 taaak to nechaapu:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 ani já ne bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 To se mi taky stalo vypl sem to a zacalo to blikat tak sem se nas*al a vyndal baterii a nic vic a jestli ti nejde zapnout browser nesmazl si ho z recovery ? EDIT: ted sem to testoval smazal sem browser pomoci remover 2.1a nesel zapnout normalne si klikl a nic a pak sem ho zase obnovil a funguje skus to cekovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 myslím že ne a 2 krát za sebou že bych ho smazal to se mi nechce veřit zkusím Pandora's Battery držte mi palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 ja myslim ze je to zbytecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 hele akde seženu ten remover 2.1 a jak ho pak obnovím???díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 remover 2.1 sezenes na dl.qj.net a normalne tam vidis moznosti co muzez smazat certificate utility atd. a vpravo jsou dva sloupce Disabled a Enabled a kdyz chces neco vymazat najedes na to a zvolis Disabled a pak to obnovis kdyz das Enabled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Září 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 hele nahrál jsem si ho do psp zpustím to a nic po chvíli se psp vypne.prosím poraďte mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 fuu vobec ma nenapada mne blika zelene power iba ked sa mi vybija baterka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stiefell Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 Joo to se mi taky stalo ale já sem spustil prohlížeč a seklo se to...Takže sem se v tom hrabal změnil sem XMB a pak to šlo ale nevim jestly to tim bylo asi se spíš zase blbě spustil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
hrál jsem hru pak ji vypnu a chtěl jsem jít na net ale nejde mi zapnout web browser.a když vypnu psp tak asi půl minuty bliká to světýlko power zeleně.nevíte čím to je??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts