rytmy Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 mám problém ked uložím video tak strašte seká čo s tým ?? :// ..HW to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Zkus si navýšit prioritu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 matyasek: ale priorita je u renderování to nemá nic společnýho s přehráváním, jestli myslíš že prioritu u přehrávání tak tady píše že HW to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Když jsem dřív rendroval v pinnaclu a měl sem puštěnejch hafo aplikací tak se to taky sekalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 jako když si to renderoval tak si měl spuštěno hafo aplikací a pak sis to pustil a bylo to zalagovaný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 taže ?? čo mam teraz robiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 napiš jakej máš HW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 CPU: AM2 4,4ghz dual core DDR: 4GB RAM DUAL CHANNEL VGA : Nvidia GT220 1GB HDD : 1,5 TB SATA II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No podle mě to bude HW na HD video nevim :D zkus když spustíš video dát správce uloh a nastavit přehrávači nejvyšší prioritu jesli se to zlepší je to hardwarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrtalos Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Dělá mi to taky ... použí pak codek x264 a Megui.. Vždycky se ti zmení Motiv Winu a seka se to... když to zkonvertuješ nebudeš mit problem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.