h3ko Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Prosím vás koupil jsem si novej gamepad na xbox, ale nepripoji se mi k xboxu jen blika kontrolka kolem (x)ka na ovladači je to bezdratovej, prosim vas poradi mi nekdo? dyztak pls do soukromejch zprav dííík kluci... =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Prosím vás koupil jsem si novej gamepad na xbox, ale nepripoji se mi k xboxu jen blika kontrolka kolem (x)ka na ovladači je to bezdratovej, prosim vas poradi mi nekdo? dyztak pls do soukromejch zprav dííík kluci... =( http://support.microsoft.com/kb/906947/cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h3ko Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 jojo dík už to mám =) zrovna se mji taky našel tu stranku =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
h3ko
Prosím vás koupil jsem si novej gamepad na xbox, ale nepripoji se mi k xboxu jen blika kontrolka kolem (x)ka na ovladači je to bezdratovej, prosim vas poradi mi nekdo? dyztak pls do soukromejch zprav dííík kluci... =(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.