Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Chci se zeptat nevíte čím může být že se mi tato hra neustále seká?První hra na xbox co mi tak blbne.Je to stáhlý v pořádku i vypálený a před tím skontrolované přes abg360.Díky za jakoukoli užitečnou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Hras to z HDD? Zrejme narocnejsia hra na plynulost grafiky, tak preto take zadrhavanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Jo hraju to z HDD,náročnější?počítal sem s tím že když je to 4 roky stará hra,tak si stím xbox poradí:D Takže bude chyba v nastavení? Tak sem to odstranil z HDD a už to běží plynule,dík PLS!!DELETE a omlouvám se za zbytečný topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ďáblův Žoldák 666
Chci se zeptat nevíte čím může být že se mi tato hra neustále seká?První hra na xbox co mi tak blbne.Je to stáhlý v pořádku i vypálený a před tím skontrolované přes abg360.Díky za jakoukoli užitečnou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.