GAMER1468625139 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 zdravím...mám problém s modern warfare 2,black ops a halo reach...na 1.6 vše jelo v klidu ale co jsem nechal přeflashovat na LT+1.1 a na xbox live jsem potvrdil upgrade tak mi tyhle hry nejedou ,ale děláto vice lidem co znám...má s tim někdo nějaké zkušenosti?bude stačit fixnout v nějakem novem abg nebo budu muset flashnout znova na novější??(po vloženi dvd se oběví jen černá obrazovka dvd-rom ani na vysuniti disku nereaguje musi se vynou cele xko)...diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 přidaná ochrana ap25. projeď to abgxem a znova vypal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Na upřesnění : Způsobil to nový DB 12625 , který detekuje AP25 zpětně v dalších hrách ( COD MW 2 , COD BO , HALO REACH ) . Musí se opatchovat v aktualizovaném ABGX a znova vypálit jak uvádí saza . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GAMER1468625139 Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 mnohokrát děkuji jsem dlužníkem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.