custom Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Ahoj, zajímalo by mne, jak je to s hrami po internetu.. Hraje se to jen po nějaké místní síti nebo s lidmi po celém světě? Zkoušel jsem multiplayer u mnoha her, ale nikdy mi to nenalezlo žádnou hru... Poraďte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 12345 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 ono na PSP se asi moc multiplayer nehraje jediná hra u které se mi podařilo zahrát si s ostatními hráči byl MOH Heroes 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 U PSP mužeš hrát jak z kamarady v pokoji tak z celým světem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 tak s celým světem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Tak jakto, že mi to nikdy nic nenašlo? Copak už se nenajde nikdo, kdo by hrál chili con carnage, GTA:VCS, Tony Hawk's underground 2, Virtua Tenis, Most Wanted, Dungeon Siege, Fifa, atd... Je nějaký plugin? Nebo co dělám špatně? Připojení k internetu je OK... Nevíte, čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 právě hraju moh heroes 2 po netu-super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 já nevím, já hrál akorád fifu a MOH Hero...2 a obě šli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Hele, jaktože nemohu nikoho sestřelit (MOH Heroes 2). Já do nich vystřílim zásobník a oni mně daj na 2 rány! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Já hrál NfS: Undercover, MoH: Heroes 2, Motor Storm přes Gamesharing na CFW s PSNloverem a no prolemo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 12345 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Hele, jaktože nemohu nikoho sestřelit (MOH Heroes 2). Já do nich vystřílim zásobník a oni mně daj na 2 rány! to mi dělá taky,ale ani sem se nato nesnažil přijít protože mě to moc nebavilo X) takže nevím čím to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 žeby Cheaters? Jinak kdo spustil Infrastucture MP přes TN Hen - C ? nemůžu ho ted vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Jo, všichni jsou cheateři.. ta hra je na nic.. :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Super hra je PixelJunk Monstrers... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Tak jakto, že mi to nikdy nic nenašlo? Copak už se nenajde nikdo, kdo by hrál chili con carnage, GTA:VCS, Tony Hawk's underground 2, Virtua Tenis, Most Wanted, Dungeon Siege, Fifa, atd... Je nějaký plugin? Nebo co dělám špatně? Připojení k internetu je OK... Nevíte, čím by to mohlo být? třeba je to tím, že tyhle hry mají jen ad-hoc a ne infrastructure xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
custom
Ahoj, zajímalo by mne, jak je to s hrami po internetu.. Hraje se to jen po nějaké místní síti nebo s lidmi po celém světě? Zkoušel jsem multiplayer u mnoha her, ale nikdy mi to nenalezlo žádnou hru... Poraďte!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.