Joff Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2011 infected,coded arms,test drive unlimited,Driver 76,Silent hill origins,gta chinatown wars,Wipeout pure Citovat
Johny-malina Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2011 Gta VCS, Gta LCS,God of War Chains of Olympus, God of War Ghost of Sparta, Ratchet & Clank: Size Matters, Call of Duty Roads to Victory, The Simpson's Game (pokud rozumíš anglicky docela sranda :) ), Chili Con Carnage. Zde je velmi dobrá stránka na stahování her - doporučuji. Citovat
FxR Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2011 Já sem teď 4 měsíce PSP neměl,ale pařim MotorŠturm,FlatOut,Gran Turismo,Modnation Racers,The Simpsons Game,Ratchet A Clank:Size Matters,GoW (Oboje díly),Resistance Retribution (MP version),GTA VCS,GTA LCS,GTA CHTW,GTA 2 (PSX),Angry Birds,OpenTTD (Homebrew) a další Citovat
4A8georgeCZ Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2011 jestli hledáš něco novýho tak to co tu všichni uváděli, dodal bych možná jenom the 3rd birthday, pokud vážně nevíš tak si stáhni 101 in 1 megamix..nehrál jsem ale myslim že si v tom snad něco najdeš a jestli chceš jít i do starších titulů tak mě bavily ford street racing, star wars battlefront 2, rainbow six vegas a nebo třeba syphon filtery ;) je těžký vzpomenout si co kdy člověk hrál :D Citovat
nodobre Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2011 Este skus Lord of Arcana :D Strasne dobra hra :D Citovat
RaNkeR2 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2011 Spyro 3 a Rayman 2 z Psx :)) Citovat
Platfus Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 já nwm jak vy, ale já sem si Assassin's Creed: Bloodlines koupil a moc mě nebaví překonávám se abych dohrál 3. sekvenci ale jinak doporuřuju N+, Little Big Planet (ikdyž sem ho někde ztratil a nemůžu ji najít), Secret agent clank a asi GoW oba dva díly Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.