Petepicket Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Prosím vás potřebuji poradit mám nově psp 3004 v6.20 a už jsem prošel asi 50 návodů na flash ale u žádného se mi to nepodařilo zprovoznit. Měl jsem jeden malý úspěch kdy se flash aplikoval a měl jsem verzi 6.20 TN-A (HEN) ale když jsem zkusil zapnout prometheus iso loader tak se to zaseklo na bílé obrazovce sony playstation a za chvíli se to vypnulo. Po spuštění je tam opět verze 6.20. Jestli víte co stím tak prosím poraďte. Ještě pro doplnění flash jsem prováděl přes Patapon 2. Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 dej si tn-hen C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petepicket Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Mohl bys dát prosím link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 nepotrebujes zadnej exploit pres hru, ty HENy jsou davno podepsany. http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-c-prometheus-iloader-dg-na-5-03-update-21-1-2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petepicket Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Díky moc už pařím jak ďas, nejvíce jsem se těšil na God of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.