MiroNall Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Došel sem k názoru, že bych rád vlastnil takovohle věc, ale jsem naprostej lajk, takže ani nevím podle čeho se mám řídit :)) Televizi mám Samsunga B650 a vybral sem tohle domácí kino :arrow: http://www.alza.cz/samsung-ht-c453-d162192.htm Jen vůbec netušim, jestli je dobrý a tak dále :) Byl by někdo tak hodný a pomohl mi vybrat nějaký slušný ? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 ahoj prvne si rozmysli kolik do toho hces dat pak jestli rovnou kompletni domaci kino nebo AV resiver s reprakama a prehravac zvlast pokud ti jde o kvalitu tak vol AV resiver jinak je jedno dulezite pravidlo polovinu s ceny by si mel dat za repraky pak 40% za av resiver a zbytek za kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 12, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Presne tak , hodne zalezi kolik chces investovat . Ja mam napriklad dvd hyundai za 1290,- i s hdmi vystupem , podporuje snad vsechny formaty avi , mp3 , mpeg , atd. Ma i usb vstup a ctecku pametovych karet z kterych jdou take prehravat filmy . K tomu mam bedny Logitech X-530 zapojene pres analogove 5.1 , bedny me staly 2000,- . Jeste jsem pokoupil nejake kabely abych to mohl spravne zapojit , cca 300,- a jsem na nejakych 3600,- :D A zvuk to ma fakt perfektni , kamaradi co u nas obcas parime nebo tak , si zvuk pochvaluji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Jasný no :) Jenže já se s tim nechci dělat právě a ani trochu se v tom nevyznám :D Teď sem našel tohle http://www.alza.cz/samsung-ht-c555-d162193.htm?kampan=zbozi.cz#popis to bych třeba bral, mohl bych to mít cca za 6k, ale je dobrý mít 4 vysoký bedny ? Nějak si nedovedu rozumně poskládat, co je lepší, jestli jen malý, kombinace nebo jen velký :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 K hovnu.... Byl jsem na tom podobně, ale zjistil jsem že to jsou vyhozené peníze a koupil Logitechy Z-5500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Tím hovnem si chtěl říct, k hovnu zvuk ? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 jo... lepší bude přidat 500 Kč a koupit ty Logitechy nebo ještě je možnost ten av receiver + dokoupit zvlášť bedny, ale to už je podstatně dražší řešení, ale zase rozhodně bude kvalitativně převyšovat logitechy. btw: dokonce jsem chtěl dříve ty samé samsungy jako chceš teď ty, ale jsem rád že jsem se rozhodl takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 jestli te muzu poprosit napis cenovou hladinu kolik maximalne penez do toho hces vrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroNall Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 max těch 7k :) víc asi mít teď v dohledu nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.