Dungeonmaster Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Zdravim cetl jsem ze by tahle gamesa mela byt na XBOX nevite nejake atum vydani nebo tak neco? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Zdravim cetl jsem ze by tahle gamesa mela byt na XBOX nevite nejake atum vydani nebo tak neco? Diky Trosku googluj,no ne trosku ale jen krapet hned na prvni strance: http://www.zing.cz/novinky/3052/torchlight-ii-odlozen-na-cervenec?TB_iframe=true&height=250&width=245 PS:Jinak to vypada docela dobre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 A super diky :) jj vypada moc dobre konecne nejaka Diablovka na xbox :p sem na to zvedavej :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerlic Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Torchlight jsem hrál na Macbooku a totálně mě ta hra dostala. Jak jsem sledoval gameplay videa, tak přepracované rozhraní je lehce podobné Diablu 1 pro PSX a Sacred 2 pro 360/PS3. Doufám, že hra bude mít na xku úspěch a dočkáme se i dvojky, která je v plánu, protože by měla přinést coop. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Tak jako coop by byl hodne luxusni... uz aby to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 přátelé, nevíte někdo, jak a jestli vůbec se daj v xboxový verzi nastavit a přepínat 2 sety zbraní, jak je tomu na PC ? Já na to nepřišel a mám za to, že to tam vůbec neni, což mě tedy sere...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.