Jan Vcislak Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Kdyz delam updating Sources tak se mi to zacne stahovat ale hodi to treba v pulce stahovani nejakou chybu a kdyz to udelam znova tak to zase udela chybu treba tesne pred koncem ale nikdy se mi to proste cele neupdatuje sources nevim proc kdo poradi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 zkus restore, nebo nejdřív zkus zapnout a vypnout iP, možná ti to pak půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Vcislak Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 tohle mam v iphonu greenpoison 4.2.1 untethered kdyz zapnu cydiu vsechno jde ale kdyz chci nainstalovat installouse tak to mi nejde nainstalovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 a zkusil jsi ho vypnout a zase zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Vcislak Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 jojo a porad stejene furt dela chybuu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 to sami dela me doma na wifi, ale na jiny wifi bey problemu, zkus jiny wifi,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 tak udělej restore a pak zkus JB přes GreenPoison untethered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Vcislak Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Tenhle jaibrak jsem delal a porad ten installous nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jan Vcislak
Kdyz delam updating Sources tak se mi to zacne stahovat ale hodi to treba v pulce stahovani nejakou chybu a kdyz to udelam znova tak to zase udela chybu treba tesne pred koncem ale nikdy se mi to proste cele neupdatuje sources nevim proc kdo poradi?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.