Anubis1 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Mam FW3.56 a po stazeni a nainstalovani dema ho chci spustit a zustane jen cerna obrazovka. Co s tim muze bejt? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smijd Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 muzes napsat jake demo sis stahnul protoze nejake mi take nejdedou naprikald NFS hod pursit mi ze dne na den prestalo fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Hele nefachci vubec zadny, coz je nejaky podezreli. Stahnul jsem jich asi 7 a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Jeste me napadla jedna vec, jestli to nemuze byt ze nemam funkcni mechaniku a nejak si to osaha HW a zjisti ze tam neni tak to ani nespusti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Jeste jsem nasel toto, kdyz se vymeni HDD coz je asi muj pripad, jelikoz tam byl 40GB a ted je tam 80GB. Pujde s tim pripadne neco jeste delat? Upozornění: V poslední době přibývá případů, kdy nefunguje PSN obsah kvůli chybějíím údajům PSN. Proto je lepší před výměnou HDD PS3 deaktivovat od PSN účtů a po výměně znovu aktivovat (přihlášením na PSN) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Tak nikdo nic neporadi? Uz jsem testnul vse co jse kde precet, ale zadny vysldek :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak jsem prisel na to ze je to asi tou nefunkcni mechanikou. Nejspis si to na ni chce sahnou pri spusteni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narutojus Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Stahl jsem si asi 7dem z PSN a ani jedno nejde . Po instalaci ho normalne spustim, disk chvilku neco nahrava a pak zustane uz jen cerna obrazovka a nic se nedeje. Mam FW 3.56 a nefunkcni mechaniku tak nevim jestli to ma nejaky vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Anubis1
Mam FW3.56 a po stazeni a nainstalovani dema ho chci spustit a zustane jen cerna obrazovka. Co s tim muze bejt? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.