již delší dobu přemýšlím o koupi herní konzole. Původně jsem myslel, že si pořídám PS2. Ale koukám, že cena XBOX a WII se pohybuje na přijatelné hranici 5000, takže jsem se rozhodl že zainvestuju do něčeho modernějšího.
Řeším dilema zda wii nebo xbox. Mé sympatie má ale wii.
Důvody
1. mám celkem slušné PC a to co vychází na xbox vyjde ve většíně případů na PC také
2. wii ma lákavé ovládání
3. myslím, že by se do hraní na wii zapojila i rodina
no, prostě se přikláním k wii, pokud nenastane z nějakého důvodu velký myšlenkový obrat.
No ale dost omáčky, ted pár otázek
1. Vychází a hlavně BUDE ještě nějakou dobu vycházet dost her na wii?
2. pokud koupím wii asi nebudu mít cca 2000 hned na nový další ovladač, dá se hrát bez problémů každá hra i na klasickém joypadu wii?
3 jak je to s odezvou dálkového ovladač? Je to jako myš na pc, že je reakce na pohyb okamžitá a nebo jde znát mírná prodleva?
Otázka
Fryw
Zdravím,
již delší dobu přemýšlím o koupi herní konzole. Původně jsem myslel, že si pořídám PS2. Ale koukám, že cena XBOX a WII se pohybuje na přijatelné hranici 5000, takže jsem se rozhodl že zainvestuju do něčeho modernějšího.
Řeším dilema zda wii nebo xbox. Mé sympatie má ale wii.
Důvody
1. mám celkem slušné PC a to co vychází na xbox vyjde ve většíně případů na PC také
2. wii ma lákavé ovládání
3. myslím, že by se do hraní na wii zapojila i rodina
no, prostě se přikláním k wii, pokud nenastane z nějakého důvodu velký myšlenkový obrat.
No ale dost omáčky, ted pár otázek
1. Vychází a hlavně BUDE ještě nějakou dobu vycházet dost her na wii?
2. pokud koupím wii asi nebudu mít cca 2000 hned na nový další ovladač, dá se hrát bez problémů každá hra i na klasickém joypadu wii?
3 jak je to s odezvou dálkového ovladač? Je to jako myš na pc, že je reakce na pohyb okamžitá a nebo jde znát mírná prodleva?
4. pokud si koupím http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007L2P6000UD2 můžu hned začít hrát, nebo je potřeba dokupovat ještě nějaké příslušenství (kromě druhého ovladače)
Předem děkuji za reakce a myslím, že pár otázek ještě přidám, až mě něco napadne :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.