nabijecka Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Jakmile jsem zadal do googlu wii points free, tak se mi objevil nespočet návodů jak dostat body zadarmo, jenže co jsem zkoušel tak to bylo vše obdobou, že musím vyplňovat nějaké dotazníky a za to pak dostanu body. Můj dotaz tedy zní zdali někdo zná osvědčený způsob jak získat body zadarmo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 ne většinou jde o podvod a o získání daného účtu na který by se měly odeslat body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Tyhlety podvody jsou na všech platformách stejný, jak Wii/PSN/Xbox Live tak i Steam. Není třeba to ani zkoušet. Jak říká kolega nademnou, na 90% z tebe chtějí vydolovat informace k účtu. Když už se poštěstí, a něco se najde, tak je to většinou stejně mimo naše území. (tj. služby, kde získáš odměny za přeposlání odkazu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 hmm asi máte pravdu, protože téměř vše bylo nefunkční, ještě akorát vkládám naději do téhle stránky http://www.freewiipoints.net/ co hodinu se zde obnovují kódy, tak to vyzkouším....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.