marack666 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 čau lidi,mám dotaz,stáhnul jsem si mafii 2 a k tomu datadisk joe adventures a v hlavnim menu se mi to ukazuje ale když na to kliknu tak se to načítá a nenačte se to,nechal sem to pul hodiny načítat a pořád nic,nevíte čím to muže být ? diky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 to fakt nevim.. stahni si tu extended verzi.. je tady na foru a mas klid.. omlouvam se, nevsiml jsem si, ze to je pro PC.. nicmene bych to poresil stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesusek Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Stáhni si Update 2 s crackem od Skidrow. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 nemohl by jsi mi napsat aspon celý nazev toho updatu ? sry ale su trošku nepochopivej :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kratochvil Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 poradíte mi prosím kde mám stáhnout to joeovo dobrodružství?nikde to nemůžu najít tak prosím odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 co je na tom těžkýho na ulozto.cz napsat mafia 2 nebo na torrentz.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 už sem to našel a jede to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 ja to mam z českych torrentu,joevo dobrodružstvi,jimmyho pomstva,a jine doplnky vše v jednom 4GB packu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 a chci se ještě zeptat,k čemu mi bude Steam , když si ho k mafii nainstaluju ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 můžete mi někdo odpovědět ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vuzi Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Mám problém... Když se mi uložila hra, stál jsem na autě a teď se mi to nahrálo pod úrovní města, tudíž se pořád jen propadám.. Dá se to nějak řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 To bude nějakej bug ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoaim Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 a chci se ještě zeptat,k čemu mi bude Steam , když si ho k mafii nainstaluju ? tobě bude úplně k ničemu, aby jsi mohl mít hru na STEAMu musíš mít koupenou verzi, přímo přes steam nebo z obchodu, kde distributor je taky steam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.