jesusek Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Zdravím. Nainstalovat jsem Crysis a po dlouhém pátrání, jak to rozjed, se mi to nakonec povedlo. Na druhý den mi to zase vyhodilo chybu (program přestal pracovat), tak sem to přeinstaloval a už by to mělo jít bez problému. Jenomže, když teď chci načíst pozici, hra se spustí od začátku. Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 si stáhni nějaký savy a nakopči je tam ;) to už nesprávíš, možná další reinstalem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesusek Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 K čemu by mi bylo stahovat savy? Když to chci načíst ze savu, tak se to prostě spustí od začátku. Zkoušel jsem je i smazat a hrát to od znovu, ale dělá to furt to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.