.rjn Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Ahoj mam psp 6.35 PRO a omylem sem ho vypl a pak jsem ho chtel flashnut pres hru Minna no sukkiri a neslo mi to normalne se to zapl a najednou sem to hral .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 ??? co tim autor chtěl říci..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .rjn Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 no pres tu hru Minna no sukkiri tp flashnu a nejde to normalne tu hru zacnu hrat a pri tom se to ma flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Stáhni a podepiš si Hellcats Recovery Flasher 1.65: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008080005 a nahoď si pomocí toho třeba 5.00 M33... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.rjn
Ahoj mam psp 6.35 PRO a omylem sem ho vypl a pak jsem ho chtel flashnut pres hru Minna no sukkiri a neslo mi to normalne se to zapl a najednou sem to hral ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.