Vicfull1 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Jaký je podle vás nejlepší rally? aby bylo maximalně 2 roky starý .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matulienkio Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 skus colin mc rally dirt 2 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 13, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Zadne dobre rally v poslednich dvou letech nevyslo , pokud hledas simulaci pak jedine Richard Burns rally a pokud arkadu pak xpand rally a nebo colin 05 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 jj dirt 2 je nanic,jinak nej hra je flatout 2 neni to sice rally,ale je to něco mezi derby/zavody,ale fakt je to dobra hra,tu vyzkoušej,pokud tě nebavi hry typu NFS,unreal racing,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Mě Dirt 2 bavilo spíš z ohledu grafiky... ta mi vyrazila dech.. ale jinak souhlasim.. Dirt 2 je takový divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Mě osobně bavil FlatOut, FlatOut 2 a Race Driver Grid . S volantem mě bavil, ale i Dirt 2. Takže bych doporučil hlavně volant a pedály. Potom je to docela jedno. Spíš, ale Grid a Dirt 2. Novější závodní hry už jsem nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.