Dunky Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Zdravím, mám tuto základní desku a na netu jsem vygůglil,že AM2+ je kompatilbilní s AM3. Tímto se vás chci zeptat,zda-li to je pravda,protože bych si když tak chtěl koupit 4jádro. Předem díky za informace 8) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 1) najed si na stranku vyrobce, a zjisti jake procesory ti deska podporuje 2) nejspis potom bude potreba aktaulizovat bios 3) kdyz kompatibilni jsou, ale prijdes o vyhody AM3 socketu ;) a ne vsechny desky musi podporovat nove cpu edit: "Phenom with Quad Core (Agena) technology (AM2+) up to 9600 (up to 95 watt TDP)" takze pochybuju ze pujde nejaky vykonnejsi ctyrjadro ta deska je dost.. mizerna :? a phenomy sice podporuje ale jadro Agena jsou phenomy I, nikoliv II a dalsi je tam napsana jen podpora Athlonu x2 do 5600+ tzv> radsi pocitej i s novou deskou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Díky,takže to udělám tím stylem,že našetřím 16k a poskládám nový :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 sorry jsem ***** nejdřiv jsem neco napsal a pak jsem se podival na tu tvojí desku nic spam sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dunky
Zdravím,
mám tuto základní desku a na netu jsem vygůglil,že AM2+ je kompatilbilní s AM3. Tímto se vás chci zeptat,zda-li to je pravda,protože bych si když tak chtěl koupit 4jádro.
Předem díky za informace 8) .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.