deep_six Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Zdravím, sosnul jsem TDU2, projel abgx360, vše v pořádku, vypálil v imageburn(nejnovější) a po vložení disku do Xka se objeví jen Open Tray....a nic. Jiné hry fungujou v pohodě. Zapomněl jsem na něco ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Příčin může být víc , ale nenapsal jsi jestli jsi vypaloval poprvé a nebo ti jiné hry , které jsi vypaloval sám jdou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deep_six Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 jinak jdou všechny hry v pohodě, pomohl by ti screen z abgx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Jestli ve výpisu z ABGX bylo vše v pořádku a zelené , tak to špatně staženou hrou nebude . Jestli jsi předtím vypaloval a hry ti chodili bez problémů , tak budeš muset hledat chybu v něčem , co jsi změnil . Jiné medium , vypalovačka , ImgBurn ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deep_six Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Právě, že jsem pálil včera v pohodě FFXIII, všechno šlape, dneska TDU2 a jen hláška Open tray, jen mě udivuje, že se nenapíše alespoň _Nečitelnej disk, nebo něco, prostě jen Open tray....Zkusím vypálit jinou hru a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Jestli se ti to stalo jen v tomto případě , tak to může být zrovne jen náhodně vadné DVD - už se mi to také stalo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
deep_six
Zdravím, sosnul jsem TDU2, projel abgx360, vše v pořádku, vypálil v imageburn(nejnovější) a po vložení disku do Xka se objeví jen Open Tray....a nic. Jiné hry fungujou v pohodě.
Zapomněl jsem na něco ? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.