Meesha Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Kdyby jste někdo hrál FNR 4 tak si mě přidejte do přátel. Můj nick je: MeeshaCZ, nebo pište na icq. Mám ho v profilu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Nemáš v plánu pořizovat Fight night champion ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Kdyby jste někdo hrál FNR 4 tak si mě přidejte do přátel. Můj nick je: MeeshaCZ, nebo pište na icq. Mám ho v profilu. :) Spilif3 mám FNR4 krátce ale někdy mužem dát;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Čoveče s tím championem nevim. Co jsem tak četl, tak to není žádná sláva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.