JoGurt Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2011 Chtěl bych poradit s klávesnicí ... Jak jsou ty tlačítka ovládání audia(Play,stop,forward ...) tak jsem si v tom nastavil aby to přenášelo do Winampu , ale když to stisknu otevře se Windows M.P. . Mám stažený nejnovější drivery a už jsem to tam několikrát zkoušel dát z5 a zase na Winamp nic . Předem díky za pomoc . Citovat
honzaik Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2011 jseš si jistý že to je kompatibilní s winampem :lol: ? Citovat
JoGurt Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 13, 2011 Je to tam přímo v programu na výběr asi z 4 audio programů : Winamp , Windows M.P. , iTunes , Real Player .... Tak nevim , kdyby to nebylo komaptibilní , tak by to tam nedávali nemyslíš ? Citovat
honzaik Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2011 Njn tak to teda nevim ale urcite neco delas spatne vzdycky to tak je :lol: Citovat
JoGurt Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 14, 2011 Super , dík za radu tyvole:D .. A ještě na obalu je , že potřebuješ Windows XP/Vista . Budu si kupovat nový PC , myslíš , že to půjde i na w7 ? Citovat
Psychos Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2011 nema někdo na prodej tuto klavesnici...? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.