JoGurt Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Chtěl bych poradit s klávesnicí ... Jak jsou ty tlačítka ovládání audia(Play,stop,forward ...) tak jsem si v tom nastavil aby to přenášelo do Winampu , ale když to stisknu otevře se Windows M.P. . Mám stažený nejnovější drivery a už jsem to tam několikrát zkoušel dát z5 a zase na Winamp nic . Předem díky za pomoc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 jseš si jistý že to je kompatibilní s winampem :lol: ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoGurt Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Je to tam přímo v programu na výběr asi z 4 audio programů : Winamp , Windows M.P. , iTunes , Real Player .... Tak nevim , kdyby to nebylo komaptibilní , tak by to tam nedávali nemyslíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Njn tak to teda nevim ale urcite neco delas spatne vzdycky to tak je :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoGurt Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Super , dík za radu tyvole:D .. A ještě na obalu je , že potřebuješ Windows XP/Vista . Budu si kupovat nový PC , myslíš , že to půjde i na w7 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 nema někdo na prodej tuto klavesnici...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.