neovo adam Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Čau.Nějak mě začali bavit staré hry,tak bych se chtěl zeptat,jestli někdo neví kde stáhnout ty uplně první cihličky(iplně ty první) Dik adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 zaleži jakou hru,třeba ve starem mariu byly pravě ty cihličky(8mi nebo 16ti bitové) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neovo adam Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 no.já sem měl dřiv takoví starý.měli šedej rámeček a jako body padaly nějaký kosočtverce.ale v těch bytech se nějak nevyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Mario a Luigi ;) možná na porsche.cz by to mohlo být ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 hrat to jde třeba i online jinak 8bitove hry jsou prave takove ty čtverečkvane ty dnešní hry už jsou 32-bitové PS:v těch bitech se sám nevyznám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 On ale asi mysli cihlicky, jako Arkanoid, ne? Jeden z prvnich arkanoidu bude http://www.abandonia.com/en/games/265/Arkanoid.html .. ale asi urcite ne prvni.. Nevim proc mu tu cpete Maria a jine hry - vy snad Mariovi rikate cihlicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 aha arkanoid mě nenapadl,ale v Mariu jak tam chodíš,tak pod tebou jsou taky cihle,ne?to mě napadlo jako první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.