Sweepea Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Dobrý den, mám problém s psp, Nefungují mi 3 tlačítka ze spodní lišty tlačítek, přidání hlasitosti, tlačítko select a tlačítko na nastavení obrazovky, nevíte čím to může být ? děkuji předem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 asi lišta v p***** ne..?? podivej se do bazaru a tam nabízej opravy, nebo jestli si chceš troufnou sám..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sweepea Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 skusil bych to sám, natom se steně už víc skazit nedá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 tak někomu napiš, čas od času tu někdo prodává náhradní díly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sweepea Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 ok thx kouknu nato nevíš v jakým rozmezí se může pohybovat cena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 prohledej bazar.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sweepea
Dobrý den, mám problém s psp, Nefungují mi 3 tlačítka ze spodní lišty tlačítek, přidání hlasitosti, tlačítko select a tlačítko na nastavení obrazovky, nevíte čím to může být ? děkuji předem za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.