Sweepea Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2011 Dobrý den, mám problém s psp, Nefungují mi 3 tlačítka ze spodní lišty tlačítek, přidání hlasitosti, tlačítko select a tlačítko na nastavení obrazovky, nevíte čím to může být ? děkuji předem za odpověď. Citovat
0 michat Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2011 asi lišta v p***** ne..?? podivej se do bazaru a tam nabízej opravy, nebo jestli si chceš troufnou sám..?? Citovat
0 Sweepea Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 13, 2011 skusil bych to sám, natom se steně už víc skazit nedá :) Citovat
0 michat Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2011 tak někomu napiš, čas od času tu někdo prodává náhradní díly.. Citovat
0 Sweepea Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 13, 2011 ok thx kouknu nato nevíš v jakým rozmezí se může pohybovat cena ? Citovat
Otázka
Sweepea
Dobrý den, mám problém s psp, Nefungují mi 3 tlačítka ze spodní lišty tlačítek, přidání hlasitosti, tlačítko select a tlačítko na nastavení obrazovky, nevíte čím to může být ? děkuji předem za odpověď.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.