Danny1998CZ Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Ahoj které z nich je výhodnější?? Podělte se s vašimi zkušenostmi. Osobně se asi více přikláním k GT3, jelikož má za tu cenu více funkcí a lepší použité materiály. Napište kdo máte některý z těchto volantů. Myslíte si že jsou lepši než G25/G27? Díky za odpovědi. ;) edit: Kdo si to objednával, tak můžete napsat i na kolik vyšlo poštovné do ČR.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smokeflypaper Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Ahoj mám G25 uz nejakej ten rok a jsem s nim stale spokojenej. Je to sice "slabsi" v teto skupine, ale porad je to nejvyssi level. Ptal bych se po tom jestli si budes stavet kokpit, tam by bylo dobre aby mel volant resp pedaly moznost usazeni "shora" coz ma G27 a RS. Dalsim dulezitym kriteriem je je pevnost pokud to nemas na NFS. Fanatec jsem v ruce nedrzel ale ten RS vypada dobre. Jen ta cena je vysoka... Zalezi na tom na co to mas jak se k tomu budes chovat a jestli jsi hardcore racer.. ;) Ale myslim ze ani jednim z techto nemuzes slapnout vedle Jeste tu shrnu +/- alespon Logitechy - dle mych kriterii G25 : + dva motory + 900° + 6st prevodovka + zpatecka + H/sekvencni + kovovy pedaly + paddles + kozeny dobre padne + pedaly neklouzou po koberci + cena + přesný chod + hlučnost - pedaly nelze nastavit na "shora" - pedaly jsou ve stejne vysce (horsi prace s heal and toe) G27 : + dva motory + 900° + vice tlacitek nez G25 + kovovy pedaly + paddles + kozeny dobre padne + pedaly neklouzou po koberci + pedaly nastavitelne do stran + plynovy pedal je nize nez ostatni (lepsi prace s heal and toe) + pedaly mozne usadit shora + 6 ti st. prevodovka + zpatecka + RPM ukazatel + přesný i tichý chod -nema sekvencni razeni - cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 smokeflypaper: právě že mi ten fanatec vyšel líp než g25 i g27. Ta GT3 ke které se přikláním více vyšla podle dnešního kurzu asi na 4300 KČ ale nevím kolik by stálo poštovné.. ale myslím si že to moc přemrštěné nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.