frreehalf Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Zdravim.. mel bych otazku jestli se da psp go s 6.37 nejak downgradnout, po zakoupeni jsem nevedel ze na psp go jde Hen, protoze sem cetl ze na psp go to nejde a po updatu jsem zjistil ze to tak neni coz me celkem stve. Mam jeste otazku kcemu je vlastne ta pandora batery a magic card?.. diky za odpovedi. A jestli mi nekdo chce psat proc sem si koupil psp a nesetril na ngp nebo ze sem blb ze sem si vyupdatoval psp na 6.37 tak at radeji nepise.. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 pandoru a kartu neřeš pokud nemáš Fat nebo slim ketrý jde hacknout přes pandoru :) EDIT: jinak co jsem četl tak downgrade z 6.37 zatím není možný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frreehalf Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Mno to mi vlastne nedoslo :) diky za odpoved na jednu z mych otazek .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.