JaGuPaK Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Zdravim,mám volant L3-PX447,koncovku u kabelu má do PS2,tak jsem si objednal adaptér http://www.dealextreme.com/p/ps2-to-ps3-usb-controller-adapter-converter-22cm-30475 když píchnu volant do adaptéru a adaptér do PS3 tak mi u adaptéru svítí červená dioda,takže to musí být funkční,nicméně mi psko volant u GT5 ani u NFS:HP nevidí a já nevím co s tím. Musí se volant někde v XMB nastavovat? Dikec :) Edit: opravena koncovka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pluhín Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Že by nekompatibilita s jiným USB zařízením? Sony myslím odřízlo monost připojení jiných USB periferií než těch s licencí,nebo tak nějak. Myslel si určitě že má koncovku do PS2 a ne do PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Že by nekompatibilita s jiným USB zařízením? Sony myslím odřízlo monost připojení jiných USB periferií než těch s licencí,nebo tak nějak. Myslel si určitě že má koncovku do PS2 a ne do PS3. A jdá se to nějak ošmelit nějakou aplikací? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drumm.xxt Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Ahoj, zrovna jsem si donesl od kamose volant a chtel jsem ho vyzkouset na PS3. Nevim presny model, ale podle googlu by to mohl byt Guillemot thrustmaster. Kdyz ho pripojim pres USB dostanu hlasku Unknown USB device connected. Je neco jako ovladace ktere se do PS3 daji nahrat? Nebo s timto starsim volantem proste nepochodim? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.