suicide_duck Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Zdravim, nevedel jsem, kam to nejlepe zaradit, tak sem to dal sem, zajima me, jestli neznate nekdo stranky na repliky svetovych znacek a jestli s tim mate nekdo zkusenosti? neco sem nasel pres google, samozrejme je to z ciny, ale chcou platbu pres western union, takze mam obavu, aby to zbozi doslo, dekuji za nazory :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zavis1 Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 moje skusenosti z cinou su take ze aj cinania na svojich strankach maskuju na fotkach loga a nazvi napr.ja som kupil hodinky puma ale na fotke som nevidel na hodinkach nic az ked mi to prislo domov tak tam bolo napisane ze puma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.