frreehalf Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Zajimalo by me kde bych nasel seriove cislo od psp go.. kdyz jsem to hledal na internetu tak jsem nasel jen ze normalni psp to ma pod baterkou, ale to mam rozsroubovat psp abych se podival pod baterku? :F .. diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Seriové číslo je to číslo na štítku na displeji zezadu, to co sháníš je DATE CODE. btw. k čemu to potřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frreehalf Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Mno kdyz si ho chcu zaregistrovat na psn tak potrebuju serial code :).. jinak diky za radu A zjistuju ze je to asi uplna zbytecnost :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
frreehalf
Zajimalo by me kde bych nasel seriove cislo od psp go.. kdyz jsem to hledal na internetu tak jsem nasel jen ze normalni psp to ma pod baterkou, ale to mam rozsroubovat psp abych se podival pod baterku? :F .. diky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.