sisiliska Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 ahojte, prosím pomoste mi ve hře COD BO se zombie modem normál v find match mi to jde ale jakmile chci dát private match že si zahraju s kamosem tak kdyz ho pozvu tak se ke me nepripoji a hodi mu to error "o available sessions were found.Please try your search again" a kdyz se nakonec rozhodnem ze to zalozi on tak furt connect to lobby a nic dal... prosím pomoste mi EDIT: no tak sem se spletl... nezází mu to tuto chybu ale vždy když mu pošlu pozvámku a on ji potvrdí tak se mu ukaze connecting to lobby a pak ho to prepoji na uplne jinej server, a kdyz se chci připojit já tak se mi ukaze connecting to lobby a nic, proste do nekonecna a nejde to vypnout.... HELPNETE PLS mi si to kchuli zombie modu koupili a ted nemuzeme hrat :( HELP HELP HELP PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 prosím fakt help, jak se mužu připojit ke kamarádovi an zombikach??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 a to máte obi dvaja origoš hej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 jj oba dva steam verzy... Koupili jsme si kvuli Zombie a multaku a zombie nam spolu nejdou... Jenom normal s neznamima hracema :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 nemáš něco jako NAT type STRICT jako v mW2 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 nwm ani ctj :( to maj byt soubory ci jak? oni blokuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 hmm vubec nwm jak ti nastavit :(... no nic jdu zalozit topic jak zmenit ten NAT type Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.