Stanleyman Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 http://www.eurogamer.cz/articles/crysis-2-cesky-i-na-ps3-x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Super, to je dobra zprava :D Ted jen cekat nez to vyjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 uz to hraju, je to nářez :) je to sice pc beta, ale na chvilkové zahrání pro zkoušku jako demo to přišlo vhod :) už mám předobědnabou limitku na pc, ale ze zvědavosti to zkouším a myslím si, že koupí originálky nikdo neprohloupí ani nezalituje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Hustě další důvod proč předobjednat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Hrál jsem jak PC betu, tak Xbox MP betu a :arrow: libovka. :wohow: Čeština taky potěší. Sakra se už těšim jak malej kluk. :bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Héj to čekání je strašný, děsně se těšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Héj to čekání je strašný, děsně se těšim. Naprosto s tebou cítím, už jsem si to zapsal i do kalendáře (společně s novým DeusEx) :D Ale zítra by mělo být uvolněný zase demo, tak to přemůžem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.