Gax883 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 ahoj. mam notebook Fujitsu siemens amilo pa myslim že 2548, a de o to že baterka jela v pořádku ale pak asi před 4měsícema mi začala hlásit třeba že zbývá 3hodiny do konce, za 20minut to napsalo baterie je vybytá nevíte co stim poradte, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 jak dlouho ho máš?baterky maji určity počet nabijecich cyklu(třeba 800x se ti nabije a vybije,a pak ti vydrži par minut) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 notebook z roku 2009 a neustále byl v proudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 tak ja ho mam z 2010 z července,neustale v proudu(samozřejmě,že jsem ho už měl na baterce,ale jen párkrát),a baterka má o 1,5 hodiny menší kapacitu,ted jsem na NTB radši bez baterie,aby mi tam do budoucna aspon tu 1 hodinu vydržela ono ta nabíječka nabíjí pořád baterii(pokud tam je,ikdyž je nabitá),a NTB čerpe z baterie(když ji tam nemáš,tak rovnou z napájení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 tak už sem ji radši vyndal aby mi aspon tu půl hodinu vydržela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.