Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 months later...
Odesláno

Nahrál jsem CFW 3,55 Kmeaw a nic jiného do PS3.

Pak stáhl GT5 a naní mi nejde překopírovat na externí hdd nebo flashku předpokládám proto, že je to FAT32 a je tam soubor větší než 4GB.

Píše to, že je tam málo místa, což není. Takže jestli dobře chápu, tak to musím něčím rozdělit v PC, dát po kusech na flash a nastrkat do PS3?

Tam pak zase spojit? Jen mi uniká jak, to co jsem stáhl má po rozbalení normálné souborovou strukturu jako /PS3 GAME/atd/atd atd a jen jeden soubor z podadresářů je velikej a musí se rozdělit.

Sakra já to tři dny skoro nonstop stahuju, abych to prubnul a pak o půlnoci zjistím takovejhle poser :-)

Odesláno

Musíš to v pc rozdelit v ps3splitteru a zachovat architekuru ty slozky ve ktery je velkej soubor,dam priklad,mas slozku BLUS30656-v ni PS3_GAME-v ni USRDIR a v ni je soubor dejme tomu sound.xxx kterej ma 8gb,po rozdeleni toho souboru v ps3splitteru ti vznikne nekolik souboru sound.666...a vsechny ty soubory das zase do slozky USRDIR a ten puvodni treba smazes,potom celou slozku BLUS30656 zkopirujes na externi disk a z nej treba v multimanu 2.00.01 das backup a on to zkopiruje a ty rozdeleny soubory zase spoji v puvodni soubor

Ale slysxel jsem ze ten novej multiman ma podporu rozdelenych souboru primo z ext disku ale nezkousel jsem

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu