mili99 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Zdravim potreboval bych pomoct...koupil jsem si nove repro zapojil do ps3 pres optical cable a killzone mi jde bez zvuku :-( dam tam pro evolution soccer 2011 a tam zvuk normal jde i klasika v main menu ps3 zvuk v pohode funguje. dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Killzone 2 nebo 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mili99 Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 cau prosimte killzone 2 jsem zkousel a proste hluchy,pritom mam v nastaveni zvuku nastaven optical out a nic v pro evolutionu 2011 to jde v pohode i v menu a este jsem zkousel MAG a to taky je hluchy :-/ poradte pls... repro http://www.alza.cz/panasonic-sc-pt85ep-s-stribrne-d165415.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narutojus Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Zdravim chcel by som si kupit 5.1 zostavu logitech x-540 a prepojit ju s xkom,2.1 zostavu viem prepojit,ale tuna ma metu 3 vystupy pre pocitac zo subwofera...vie mi niekto poradit ako to zapojit?thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leonell Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Narutojus: pokud to chceš k PS3 (píšeš k "xku") tak ti to samo o sobě nepůjde. PS3 vystupuje 5.1 zvuk přes optický výstup a tudíž potřebuješ na druhé straně optický vstup, které uvedené repráky nemají. Takže máš možnosti: - koupit repráky 2.1 a připojit je přes AV výstup, levnější řešení, jednodušší, ale není to 5.1 - pořídit něco, co ti z optického vstupu převede na 5.1 analogový výstup, to pak můžeš připojit do nejrůznějších 5.1 beden včetně těch co zmiňuješ. Příklad zde již jinde zmiňovaný: http://www.netfox.cz/sharkoon-sound-control-unit-_d132710.html Tady ještě zmíním jednu věc, kde máš asi hokej v připojení i těch "tvých" repro. Tam jsou tři vstupy, každý přes stereo jack. První je levý a pravý přední repro, druhý jack je levý a pravý zadní repro a třetí je subwoofer a přední center. Stejné výstupy má i zařízení z odkazu nahoře. - anebo pak nějaký šikovný receiver, což je nejobecnější řešení, ale nejdražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mili99
Zdravim potreboval bych pomoct...koupil jsem si nove repro zapojil do ps3 pres optical cable a killzone mi jde bez zvuku :-( dam tam pro evolution soccer 2011 a tam zvuk normal jde i klasika v main menu ps3 zvuk v pohode funguje. dekuji za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.