Daanik Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Prosim vás pomožte mi stáhnul jsem si Split Second spustil hrál jsem 1 závod .... jakmile jsem chtěl spustit 2. tak mi načetlo načitání obrazovka zhasla když to chci ukončit tak pořád ***Please Wait...*** a když posuvníkem ukončím PSP tak bloká zelená kontrolka .... musím jedin vypnout na tvrdo nevíte co s tím??? :bash: :cry: :cry: :cry: byl jsem tak natěšenej na tu hru až jsem dojel :blejt: :cry: Děkuji za odpověd. EDIT1: skoušel jsem stáhnout 2 verze a ani jedna nefungovala EDIT2: mám PSP 3004 6.35 ... a ISO hry jedu přes Prometheus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daanik Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 ok už jsem to vyřešil ty verze které jsem stáhnul mělo pouze 644MB ... tak jsem stáhl odněkud verzi která má 1.64GB a už to jede ... :) :) :) :) : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek007 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Prosim vás pomožte mi stáhnul jsem si Split Second spustil hrál jsem 1 závod .... jakmile jsem chtěl spustit 2. tak mi načetlo načitání obrazovka zhasla když to chci ukončit tak pořád ***Please Wait...*** a když posuvníkem ukončím PSP tak bloká zelená kontrolka .... musím jedin vypnout na tvrdo nevíte co s tím??? :bash: :cry: :cry: :cry: byl jsem tak natěšenej na tu hru až jsem dojel :blejt: :cry: Děkuji za odpověd.EDIT1: skoušel jsem stáhnout 2 verze a ani jedna nefungovala EDIT2: mám PSP 3004 6.35 ... a ISO hry jedu přes Prometheus :) Kde jsi sehnal tu funkční verzi. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.