Schlimbi Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Zdravím, měl bych na vás 2 dotazy: Potřebuji nainstalovat Windows 7,tak aby mi v počítači zůstali i Visty a neztratila se mi žádná data. 1. Mám na počítači 2 HDD půjde to nainstalovat na oba dva? Chci to instalovat na ten kde ještě nemám žádná data. 2. Když to nainstaluji na ten druhý HDD, zůstanou tam i Visty, které jsou na HDD kde mám vše? A data tam zůstanou? Předem díky moc za odpovědi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 1.jj poud máš dva HDD,na jednom data a Visty,tak na ten druhy(prazdny)mužeš hodit windows 7,a mužeš ho i zformatovat,nic se ti nesmaže(jen data na formatovanem HDD,ale pokud je prazdny tak to je jedno) 2.jj zůstanou PS:po instalaci,při zapinani PC ti bude vždy najiždět jen windows 7,pak existujou programy,které ti davaji při startu na výběr(mezi vistou a 7),ale to ted neřeš,nejprve ho nainstaluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlimbi Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 1.jj poud máš dva HDD,na jednom data a Visty,tak na ten druhy(prazdny)mužeš hodit windows 7,a mužeš ho i zformatovat,nic se ti nesmaže(jen data na formatovanem HDD,ale pokud je prazdny tak to je jedno)2.jj zůstanou PS:po instalaci,při zapinani PC ti bude vždy najiždět jen windows 7,pak existujou programy,které ti davaji při startu na výběr(mezi vistou a 7),ale to ted neřeš,nejprve ho nainstaluj Díky moc za odpovědi. Já ho nejspíš dnes, maximalne zitra nainstaluju. Jinak díky moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 jj ještě pohledam ohledně toho dualbootu(použival jsem GRUB,ale ten byl jen u linuxu,a ty linux nemáš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlimbi Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Jo jo...byl bych ti moc vděčný díky=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 možná se tě to bude ptát(při startu)jaký chceš OS nabootovat,pokud ne,tak si stahni program EasyBCD,který ti najede při startu,a dá ti na výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlimbi Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 možná se tě to bude ptát(při startu)jaký chceš OS nabootovat,pokud ne,tak si stahni program EasyBCD,který ti najede při startu,a dá ti na výběr Díky moc:) Stáhnu si ho=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 A jde abych si mohl vybrat mezi nahozením WinXP a Linuxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 jj nainstaluj nejprv windows,a pak přes prostředi windows nainstaluj linux,pak si vždy budeš vybirat přes GRUB loader jaky chceš OS nabootovat,ale windows nema GRUB,proto easyBCD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.