witaHavr Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ahoj. CFW jsem mel cca 2/3dny,nainstalovane 2hry. Chcu se vyvarovat BANU! Pomuže mi když si zalohuju savedata Originalek a update a zformatuju HDD??? Děkuji. Pokut ano,,nechte odemčene téma! Použiju ho jako návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 pokud vim sony si ukladala celou dobu data o FW,hrach co se hraly a to uz nezmenis v tom to je napsano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Kurnáááá! Sem uplne vydešeny. Snad když mam OFW 3.56 na me nepřijdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak nech to tyden a napis jak si dopadl ted nebudu na psn a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 No OFW mam už cca 14 dnu možna vic. hned jak vyšel prvni gehot tak jsem to vyzkoušel a šel od toho pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Měl jsem CFW a teď už tak 3 dny mám OFW a před 5min sem byl na PSN a hrál GT5 online... nvm zda to má vliv, ale mám PSN+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 v klidu,jestli chceš být legal, tak zformátuj hdd, dej OFW,kupuj hry a nic se ti nestane. tahle zprava byla jen varování aby ti dali čas na nápravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 jj ja taky hraju online,každy den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 v klidu,jestli chceš být legal, tak zformátuj hdd, dej OFW,kupuj hry a nic se ti nestane. tahle zprava byla jen varování aby ti dali čas na nápravu zajimava uvaha az na to ze tu bylo jak se poznaji stazene a nestazene hry proto si myslim ze to bude spis na nalade sony jestli tem co to vratej bude verit nebo jim da bana at si to priste rozmyslej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 formát nepomůže... pokud už jsi byl jednou na psn, info už maj... takže to je jedno, nicméně si už legal, tak proč by banovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 zajimava uvaha az na to ze tu bylo jak se poznaji stazene a nestazene hry proto si myslim ze to bude spis na nalade sony jestli tem co to vratej bude verit nebo jim da bana at si to priste rozmyslej Však ano, Sony to asi určitě zjistí, ale myslím si když zjistí,že ses polepšil,tak tě nechají. přišli by o zákazníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 ted jsem o tom premyslel je to vlastne jasny pokud nedaj piratovi motivaci prejit na PSN (motivace- no ban) a bude vedet ze uz davno to ma spocitany tak si nikdy uz hru nekoupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daw11 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 bla bla bla skouseli ste se nekdo prihlasit na PSN z pc tak to skuste a preložte si tu hlasku než zacnete šiřit famy viz PSN Údržba stránek Oznámení -Server je v současné době z důvodu údržby.Omlouváme se za vzniklé potíže. Please try again later. Zkuste to prosím později. tohle pise sony zakaznikum nestrastte zatim s bany ale možna kuti neco s tim aby zakazali psn trick.CFW 3.56 to vyresi http://cz.playstation.com/psn/ Udržba na psn neni poprve (ale možna se mylim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 bla bla bla skouseli ste se nekdo prihlasit na PSN z pc tak to skuste a preložte si tu hlasku než zacnete šiřit famy viz PSN Údržba stránek Oznámení -Server je v současné době z důvodu údržby.Omlouváme se za vzniklé potíže. Please try again later. Zkuste to prosím později. tohle pise sony zakaznikum nestrastte zatim s bany ale možna kuti neco s tim aby zakazali psn trick.CFW 3.56 to vyresi http://cz.playstation.com/psn/ Udržba na psn neni poprve (ale možna se mylim) BLA BLA BLA ses ty kdo rika ze nejde PSN NIKDO! šířit fámy? čti http://blog.us.playstation.com/2011/02/16/official-statement-regarding-ps3-circumvention-devices-and-pirated-software/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+PSBlog+(PlayStation.Blog) !! pak neco pis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 bla bla bla skouseli ste se nekdo prihlasit na PSN z pc tak to skuste a preložte si tu hlasku než zacnete šiřit famy viz PSN Údržba stránek Oznámení -Server je v současné době z důvodu údržby.Omlouváme se za vzniklé potíže. Please try again later. Zkuste to prosím později. tohle pise sony zakaznikum nestrastte zatim s bany ale možna kuti neco s tim aby zakazali psn trick.CFW 3.56 to vyresi http://cz.playstation.com/psn/ Udržba na psn neni poprve (ale možna se mylim) Než něco napíšeš tak si projdi ostatní témata, ať víš co se děje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daw11 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 BLA BLA BLA ses ty kdo rika ze nejde PSN NIKDO! šířit fámy? čti http://blog.us.playstation.com/2011/02/16/official-statement-regarding-ps3-circumvention-devices-and-pirated-software/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+PSBlog+(PlayStation.Blog) !! pak neco pis nemyslel sem to tak doslova..... ale skousel se nekdo z vas lognout pres pc??? na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 nemyslel sem to tak doslova..... ale skousel se nekdo z vas lognout pres pc??? na PSN V tom máš pravdu, to nejde // možná to bude tím, že jim to hackli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narutojus Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Snad když mam OFW 3.56 na me nepřijdou??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coobo Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 http://blog.us.playstation.com/2011/02/16/official-statement-regarding-ps3-circumvention-devices-and-pirated-software/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+PSBlog+(PlayStation.Blog) viete niekto k tomuto nieco viac? prisiel mi mail presne toho znenia, teraz neviem, ci okamzite odpojit ps3 od netu, alebo je to len bububu? mam cwf 3.55 a dns id, ktore umoznovalo pristup na online hranie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No ,já být tebou to nezkoušel věřím tomu ,že v nebližší době bude sony 100%banovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ProStaff Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 A co když člověk nemá ještě PSN ani založený? :-) Kašlu na to, nechám si normálně CFW se zaplou wifinou.... Online hry nehraju (nemám ani to PSN), takže si myslím, že by mě řešit neměli, nebo né? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
witaHavr
Ahoj.
CFW jsem mel cca 2/3dny,nainstalovane 2hry.
Chcu se vyvarovat BANU!
Pomuže mi když si zalohuju savedata Originalek a update a zformatuju HDD???
Děkuji.
Pokut ano,,nechte odemčene téma! Použiju ho jako návod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.