Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HDMI kabel

Lovefist_88

Otázka

Zdravím, mám tento HDMI kabel: Panasonic RP-CDHG50E-W a chci se zeptat jak je na tom s kvalitou? jestli ho někdo má, nebo ví. mám problém že když sedím trochu blíž u tv, tak mi u hodně her příjdou rozmazané pohyby a vypadávání textur, třeba na velmi malých místech., ne celá plocha. dám příklad: třeba koukám na nějakou skálu, která má hodně ostré textury, ale místama, jako by tam nebyly, nebo to překrývalo něco rozmazaného. taky u okrajů postav, když jsou v pohybu vidím jakoby šum a písmenka v menu jsou z blízka hodně zubatý. když ale sedím od televize dál, tak to nevidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Velkommen til HDMI KABEL - Skandinavias kanskje billigste nettsted for hdmi kabler og annet tilbehør til data og mobil. På denne siden vil du finne det aller meste av produkter relatert til HDMI. Dersom du ikke finner produktet du leter etter så er det bare å ta kontakt, det er godt mulig vi kan hjelpe deg likevel.

Nå har vi også fått inn lengre gullforgylte HDMI kabler på 12 og 15 meter, til meget hyggelige priser. Se mer her.

Odkaz ke komentáři

• 0
Velkommen til HDMI KABEL - Skandinavias kanskje billigste nettsted for hdmi kabler og annet tilbehør til data og mobil. På denne siden vil du finne det aller meste av produkter relatert til HDMI. Dersom du ikke finner produktet du leter etter så er det bare å ta kontakt, det er godt mulig vi kan hjelpe deg likevel.

Nå har vi også fått inn lengre gullforgylte HDMI kabler på 12 og 15 meter, til meget hyggelige priser. Se mer her.

to je sice hezký, ale já neumím dánsky a i po důkladném přeložení s pomocí googlu jsem nezjistil žádnou užitečnou informaci, která by mi pomohla.

Odkaz ke komentáři

• 0

HDMI kabel bud přenáší obraz a zvuk nebo nepřenáší , pokud tomu kabelu neveříš tak si pořid jiny za par korun a uvidís jak to bude ( neni potřeba kupovat HDMI za 2000 kč a pak zjistit že i blby neznackovy HDMI za 100 kč udelá tu samou práci) , taky by se mohlo jednat o poruchu GPU v PS3 když spatne vykresluje

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu