sajtys Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ahoj, mám dotaz. Nechal jsem si flashnout Xbox na posledni verzi flashe, ale je problem že hry, ktere jsou opatchovane 2 wave nerozjedu. Ostatni hry viz.Mafia 2, nebo Call of duty black ops jedou v pohode. Muzete me poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Které to jsou ? Jestli to jsou s AP25 , tak jedině opatchovat v ABGX a znova vypálit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Jestli jsi mel predtim nejaky starsi flash a patchoval jsi hry k tomuto flashi na nizsi wave a ted sis nechal udelat posledni flash, tak ty stare hry, kde jsi menil wave nepojedou. Aspon toto se mi zda, ze jsem cet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sajtys Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No je to např. James Bond Quantum...., Madagascar 2, Flat Out. Kdybych to mel znovu opatchovat, jak toho v ABGX docilim, a na jaky patch to mam udelat? Moc dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 To nejsou hry s AP25 , takže to opatchováním v ABGX nepomůže . Musíš pomocí ImgBurnu vytvořit iso a programem 360 WavesPatcher iso patchnout na původní wave .Zkontrolovat v ABGX a potom znovu vypálit. Jakou má mít správně ta která hra wave zjistíš zde : http://abgx360.net/verified.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kontraspepa Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 To nejsou hry s AP25 , takže to opatchováním v ABGX nepomůže . Musíš pomocí ImgBurnu vytvořit iso a programem 360 WavesPatcher iso patchnout na původní wave .Zkontrolovat v ABGX a potom znovu vypálit. Jakou má mít správně ta která hra wave zjistíš zde :http://abgx360.net/verified.php me na novym sli i vsechny opathovane na nizsi wave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 me na novym sli i vsechny opathovane na nizsi wave Není to jednoznačné - někomu jdou všechny a někomu některé nejdou . Otázkou také je , jestli se všechny hry zkoušely na novém LT + spustit . Já jsem to například nezkoušel , takže to asi nemůže každý tvrdit o všech svých opatchovaných hrách na wave 2 jestli mu jdou spustit a nebo některé ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sajtys Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No a jsme u dalsiho problemu. I v originalu by mel mit wave 2 a ISO ma taky wave 2. A me to proste ten 2 wave nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Jestli jsou to hry na starších vypálených DVD , které předtím normálně chodily , tak jedině reklamovat u flashera . Pomůže vyčištění a seřízení mechaniky xka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sajtys
Ahoj,
mám dotaz. Nechal jsem si flashnout Xbox na posledni verzi flashe, ale je problem že hry, ktere jsou opatchovane 2 wave nerozjedu.
Ostatni hry viz.Mafia 2, nebo Call of duty black ops jedou v pohode.
Muzete me poradit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.