sajtys Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2011 Ahoj, mám dotaz. Nechal jsem si flashnout Xbox na posledni verzi flashe, ale je problem že hry, ktere jsou opatchovane 2 wave nerozjedu. Ostatni hry viz.Mafia 2, nebo Call of duty black ops jedou v pohode. Muzete me poradit? Citovat
0 toro Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2011 Které to jsou ? Jestli to jsou s AP25 , tak jedině opatchovat v ABGX a znova vypálit . Citovat
0 JuRaCZ Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2011 Jestli jsi mel predtim nejaky starsi flash a patchoval jsi hry k tomuto flashi na nizsi wave a ted sis nechal udelat posledni flash, tak ty stare hry, kde jsi menil wave nepojedou. Aspon toto se mi zda, ze jsem cet. Citovat
0 sajtys Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 17, 2011 No je to např. James Bond Quantum...., Madagascar 2, Flat Out. Kdybych to mel znovu opatchovat, jak toho v ABGX docilim, a na jaky patch to mam udelat? Moc dekuju Citovat
0 toro Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2011 To nejsou hry s AP25 , takže to opatchováním v ABGX nepomůže . Musíš pomocí ImgBurnu vytvořit iso a programem 360 WavesPatcher iso patchnout na původní wave .Zkontrolovat v ABGX a potom znovu vypálit. Jakou má mít správně ta která hra wave zjistíš zde : http://abgx360.net/verified.php Citovat
0 kontraspepa Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2011 To nejsou hry s AP25 , takže to opatchováním v ABGX nepomůže . Musíš pomocí ImgBurnu vytvořit iso a programem 360 WavesPatcher iso patchnout na původní wave .Zkontrolovat v ABGX a potom znovu vypálit. Jakou má mít správně ta která hra wave zjistíš zde :http://abgx360.net/verified.php me na novym sli i vsechny opathovane na nizsi wave Citovat
0 toro Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2011 me na novym sli i vsechny opathovane na nizsi wave Není to jednoznačné - někomu jdou všechny a někomu některé nejdou . Otázkou také je , jestli se všechny hry zkoušely na novém LT + spustit . Já jsem to například nezkoušel , takže to asi nemůže každý tvrdit o všech svých opatchovaných hrách na wave 2 jestli mu jdou spustit a nebo některé ne . Citovat
0 sajtys Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 17, 2011 No a jsme u dalsiho problemu. I v originalu by mel mit wave 2 a ISO ma taky wave 2. A me to proste ten 2 wave nebere. Citovat
0 toro Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2011 Jestli jsou to hry na starších vypálených DVD , které předtím normálně chodily , tak jedině reklamovat u flashera . Pomůže vyčištění a seřízení mechaniky xka . Citovat
Otázka
sajtys
Ahoj,
mám dotaz. Nechal jsem si flashnout Xbox na posledni verzi flashe, ale je problem že hry, ktere jsou opatchovane 2 wave nerozjedu.
Ostatni hry viz.Mafia 2, nebo Call of duty black ops jedou v pohode.
Muzete me poradit?
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.