AntonĂ n CabĂşk Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Při pokusu z usb loedru když chci spustit hru tak mám jenom černou obrazovku a dal to nejede a konzole nereaguje musím ji vždy vypnout na tvrdo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Pokud se to nestává jen u nějaké specifické hry, zkus prostě přeinstalovat loader... Nevíš, co se stalo, než to přestalo fungovat? Nehrál si s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Vyzkousej hru nahrat na nejakou flashku... pokud to dela i dale tak vem a v nastaveni USB loaderu zmen v kolonce GAME LOAD...polozka VIDEO MODE na PAL FORCE 50/60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozz2002 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Vyzkousej hru nahrat na nejakou flashku... pokud to dela i dale tak vem a v nastaveni USB loaderu zmen v kolonce GAME LOAD...polozka VIDEO MODE na PAL FORCE 50/60 Mě se toto stává (černá obrazovka, odpojení od proudu) pokud chci spustit hru Guitar Hero 6. Změna položky Video Mode na PAL FORCE 50/60 nepomohla. Mám fw 4.2 a softmod. Nevíte co s tím? Díky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Viz http://www.wiihacks.com/general-homebrew-hack-issues/75423-guitar-hero-6-usb-loader.html + používej Configurable USB Loader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Viz http://www.wiihacks.com/general-homebrew-hack-issues/75423-guitar-hero-6-usb-loader.html+ používej Configurable USB Loader To je pěkný ten návod jak spustit GH 6 přes USB Loader, ale když člověk neumí anglicky, tak to asi moc nepochopí:D Mohl by návod někdo přeložit do CZ a nějak srozumitelně sem napsat at to pochopí i wiičkový AMATÉŘI?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AntonĂ n CabĂşk
Při pokusu z usb loedru
když chci spustit hru tak mám jenom černou obrazovku a dal to nejede a konzole nereaguje musím ji vždy vypnout na tvrdo .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.