Dassman Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Zdravím... Assassins Creed hraju po prvý a bohužel hned začínám na posledním dílu, tak bych se rád zeptal jestli je někde přeložený celý příběh / děj této hry abych vůbec věděl o co GO a o co GO v předchozích dílech?! Zatím jsem v Sequence II, ale hra mě naprosto chytla i když ten příběh moc nepobírám (myslel jsem, že budu hrát jenom za Assassina, ale před chvílí jsem běhal za nějakýho týpka z 21. století s partou workoholiků :D) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 rozhodně si to zahrej alespoň od dvojky... jinak v 1 jsou klíčové okamžiky, kde pochopíš o co go.. jinak jde o to, že jistá společnost dokáže díky speciální technologii(ANIMUS) získávat paměťové vzpomínky z minulosti přes DNA a hledají tzv. piece of eden čili úlomky ráje, díky kterým můžou ovládat lidstvo. ty jsi desmond, kterého objeví a jelikož jsou tví předkové přímo zapletení jakožto přímí nepřátelé templářů, tak díky tobě chcou zjistit, kde se ten předmět stratil. a ty jim v tom samozřejmě musíš zabránit. v 1 se seznámíš s daým problémem, ve dvojce ti spojenkyně - rebbeca, která se na tvém testování podílela - pomůže utéct a rozpoutá se válka o čas a opšt výlety do minulosti, tentokrát ale do itálie za eziem, 2 si zahrej stoprocentně, ten příběh má grády a ten konec ještě více, seznámíš se tam s leonardem atd.. jinak je to jako bys koukal na metrix od 3jky, to nejdůležitější ti unikne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondychan Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 o pribehu assasinss creed se toho na netu napovidalo tolik, ze rict ti "o co go" snad nikdo nedokaze...jedna se o jeden z nejslozitejsich "lineage" pribehu, ktery si spousta lidi vyklada po svem...a jelikoz je "konec" v nedohlednum, Buh vi "o co celou dobu jde" :D jinak, urcite si zahraj i predchozi dily,stoji za to! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 o pribehu assasinss creed se toho na netu napovidalo tolik, ze rict ti "o co go" snad nikdo nedokaze...jedna se o jeden z nejslozitejsich "lineage" pribehu, ktery si spousta lidi vyklada po svem...a jelikoz je "konec" v nedohlednum, Buh vi "o co celou dobu jde" :Djinak, urcite si zahraj i predchozi dily,stoji za to! :) přesně tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 rozhodně si to zahrej alespoň od dvojky... jinak v 1 jsou klíčové okamžiky, kde pochopíš o co go.. jinak jde o to, že jistá společnost dokáže díky speciální technologii(ANIMUS) získávat paměťové vzpomínky......... Děkuji aspoň za menší vysvětlení ;) Ta hra mě fakt nehorázně chytla...i když teď mise najít do 8 minut cestu k těm ,,vlkům´´ mě dost nadmýchla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Nejlépe, kašli na příběh, multiplayer je hlavní volba proč si koupit AC:Brotherhood! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Nejlépe, kašli na příběh, multiplayer je hlavní volba proč si koupit AC:Brotherhood! Nemyslíš, že to mě nezajímá? Ta hra je o příběhu a tvůj multiplayer mě nezajímá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.