FreeMan__ Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Dobrý den, Píšu tu, kdyby tu byl nějaký ochotný člověk který by mi poradil s tímto problémem: Mám CFW Kmeaw 3.55 Gaia manager s jednou hru a když tu hru spustím tak mi problikne ps3 a vrátí se to do menu...¨ Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No pomohlo by ,kdybysi sdělil jakou hru ,kde jsi ji stahoval?použil jsi nějaký stahovací program jdownloader atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan__ Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Stahoval jsem tu zde na forku byli odkazy (http://console-forum.net/tema/114759-czshare-com-ps3-games-2gb-party-odzkousene-na-3-55-kmeaw) Mafia 2 - Special Extended Edition (CZ) jsem stáhnul přes Jdownloader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Aha já tu hru mám taky mám i kmeaw,skus nějaký program jako fix permissions http://www.ps3-hacks.com/file/268 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 stáhni ten program nainstaluj a pak spust počkej asi 3minuty a hodí tě to zpátky do menu a skus hru a písni jaks dopad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan__ Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Stáhnul jsem si ZDE a když hru spustím přes Gaiu tak mi to udělá to samé :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 no tak to máš asi špatně staženou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan__ Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Tak já skusím stáhnou jinou....a dík za rady :-)... pomohli mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Nemáš zač pokud něco budeš potřebovat tak napiš icq mám na profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Dobrý den,Píšu tu, kdyby tu byl nějaký ochotný člověk který by mi poradil s tímto problémem: Mám CFW Kmeaw 3.55 Gaia manager s jednou hru a když tu hru spustím tak mi problikne ps3 a vrátí se to do menu...¨ Děkuji Ještě bys měl napsat jestli tohraješ z USB HDD a nebo z Interního HDD mě to dělalo taky u nějaké hry když jsem jí měl na USB HDD a když jsem jí skopíroval do interního tak to šlapalo v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan__ Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Mám to v interním HDD a dávám to přes kabel Ethernet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 a neni to nahodou tim, ze kdyz vyberes hru v manageru tak ti to zkoci do XMB menu a tam potom musis hru pustit manualne..... (pouzit orig BD hru) a najed na ikonu BD hry a pustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan__ Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 a neni to nahodou tim, ze kdyz vyberes hru v manageru tak ti to zkoci do XMB menu a tam potom musis hru pustit manualne..... (pouzit orig BD hru) a najed na ikonu BD hry a pustit Heleď to nebyla špatná úvaha, ale teď jsem to skusil.. a jak jsem tam vložil origo BD Disk tak v gaie se mi ukazal, vybral jsem tu mafii 2 vrátilo se to do Menu a kliknu na db disk a spustí se hra na db disku :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 tak tak se ti neemuluje ta hra .... zkus nainstalovat multiman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan__ Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Tak mám multimana...a do jaké složky mám přenést hry...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan__ Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Děkuji že jste mi poradili, Já to vzdávám. CFW mě nemá rádo :-D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 kliknes na hru das krizek zepta se te to das no (multiman se zepta) a pak das blu ray disk popr takovou tu slozku nad nebo pod install package files Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Nebo použij rogero manager v8 tam klikneš čtverec ok a máš to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FreeMan__
Dobrý den,
Píšu tu, kdyby tu byl nějaký ochotný člověk který by mi poradil s tímto problémem: Mám CFW Kmeaw 3.55 Gaia manager s jednou hru a když tu hru spustím tak mi problikne ps3 a vrátí se to do menu...¨
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.