wenca99 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 poradte mi prosim nakej program na prevod dvd filmu do avi.uz sem jich zkusil dost ale kazdej to prevede v mizerny kvalite,nevite nejakej program kterej by zachoval puvodni kvalitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 google? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 FormatFactory... Můžeš si i vybrat rozlišení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Dobrý program na převod DVD Filmů do AVI kontejneru a jiných formátů je DVDFAB. Převádí rovnou z DVD, ale můžeš si samozřejmě raději zkopírovat celé DVD na disk. Tím ušetříš čas u převodu. Záleží na výkonosti tvého PC. Program je Shareware, ale doporučuji si obstarat (klič) plnou verzi . [url]http://www.dvdfab.com/download.htm[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba5 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 ttaké převádí přímo z DVD,jednoduchý a hl.parametry jednoduše nastavíš a je zdarma Fremake video converted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenca99 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 ttaké převádí přímo z DVD,jednoduchý a hl.parametry jednoduše nastavíš a je zdarma Fremake video converted muzes mi jeste poradit prosim te, ten program je dobrej,prevede z dvd do avi i docela bez ztraty kvality,ale ja kdyz zvolim ktery dvd chci prevest,tak mi tam vyskoci ta tabulka kde volim kvalitu atd. a da se tam nastavit i ta zvukova stopa ktera tam je,ja vzdy zvolim anglickou ale prevede se mi to vzdy do jineho jazyka :( nevis co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.