Millo_CZ Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Jak to mám udělat aby mi to neházelo eror při spuštění ? Mám po ruce prometheus v3 a iso tool. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Millo_CZ Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 No dobrý, zas mi nikdo neporadí. Ale psát offtopic, to vám jde :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 si jí patchni ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Millo_CZ Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Věta Mám po ruce prometheus v3 a iso tool. znamená, že nevím, jak na to... Ale dobrá rada, prostě to zapnout a patchnout že jo... (pro trolly: potřebuju prostě přesné informace co kde ťuknout, párkrát jsem cosi zkoušel jenže se mi psp vždy zaseklo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 eboot decrypt, jinak myslim že to bylo někde na foru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Millo_CZ Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Prvně to zkus sám a potom piš... po kliknutí na eboot decrypt se zobrazí asi 20 pod-možností... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Millo_CZ Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Zase mi nikdo neporadí... Když někomu poradíš tak přístě pomůže někdo jiný tobě, ale tady se ta řetězová reakce jaksi nespustí ;) Jinak pro všechny komu to nejde, použijte plugin KHBBS. Stačí to jen nainstalovat a nové hry jedou bez problému :) EDIT: Kdyby to šlo tak bych si dal thx, zatím to můžu jenom reportnout. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Millo_CZ
Jak to mám udělat aby mi to neházelo eror při spuštění ?
Mám po ruce prometheus v3 a iso tool.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.