ZAPO Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 cus kluci nakej cas jsem se nepohyboval v psp scene a ted bych si chtel zahrat novy GOW ale pri spusteni mi to udela jen cernou obrazovku. prosim poradte mam 5.50 gen-b. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Buď si hru patchneš sám v ISO Toolu, stáhneš už patchnutou verzi nebo aktualizuješ CFW na 5.50 Prome-4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZAPO Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 tak jsem to zkusil a nasel jsem i tvuj navod ale stejne porad stejnej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 zkus si stáhnou hru od jinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZAPO Odesláno Únor 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 uz to slape :-D diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ZAPO
cus kluci nakej cas jsem se nepohyboval v psp scene a ted bych si chtel zahrat novy GOW ale pri spusteni mi to udela jen cernou obrazovku. prosim poradte mam 5.50 gen-b. diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.