arcane245 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Ahoj mám psp3004 fw 5.03 prome-2 ..toto psp neni moje tkže CFW nemohu aktualizovat..ale chtěl bych si zahrát socom us navy seal 3 po infrastucture..jenžem i to píše že mam nízkej FW...jak se to dělá stim psnkillerem bo jak to je =)) ? děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 akorád aktivuješ plugin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Tuhle hru si po netu nezahraješ, potřebuješ k ní Key kterej je u UMDčka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bighead1468624100 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 a jenom se chci zeptat ať nezakládám zbytečně topic. Jaktože se mi Socom FTB 2 na nějakých mapách seká? a třeba když se otočím tak zase ne a jak kouknu do dálky tak se to seká,dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxterorxx Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Pokud to maš v CSO převed na ISO.A pokud ani to nepomohlo a mas flashle psp tak dej SELECT a tam nastav CLOCK GAME na 333/166 a CLOCK XMB na 333/166.A pokud ani to nezabere stahni si tu hru od jinud možná nějak poškozene iso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.