moral3z Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 V jaké poloze máte xbox? co je lepší pro konzoli? Já mám na stojáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Taky na stojato a těchto topiců jsou tady mraky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Pokud máš revizi JASPER nebo nový XKo, máš to vcelku jedno, resp. Xku je to jedno :D problémy s přehříváním už nehrozí, já preferuji "Na Stojáka" k vůli úspoře místa :) :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Stojak lepsi chlazeni! Na lezaka se tak moc dobre nechladi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Stojak lepsi chlazeni! Na lezaka se tak moc dobre nechladi. Ked si podlozis nozicky o nejaky ten centimeter, tak aj nalezato je konzola v pohode s chladenim, ma dost vzduchu aj zospodu...takze tak nejak k vasmu problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondychan Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 nalezaka..lepe se do toho vkladaji disky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Trezzor to mas pravdu mohu je trochu vypodlozit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Já to tak střídám :D xbox totiž vždy po hraní schovávám do skříně... takže někdy na stojato a někdy na ležato :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts